m

måndag 15 oktober 2012

Nu får ni titta på Spanienbilder igen. Det jag föll för där ner i Nerja var att allt var så vitt. Någon mer än jag som är svag för vitt :) ?  Jag vet att det är många som inte tycker att det är så trivsamt då alla hus och byggnader är gjorda i sten. Men just här så gillar jag det hur mycket som helst. Har inte varit utomlands mer än en gång i vuxen ålder, så jag kan ju inte säga om det finns fler ställen på moder jord som är så här fina. Men UUUhhh, så fint det var/är här!!!
5 kommentarer:

Ericas Vita Drömmar ♥ sa...

Hej vännen. Tack för titten inne hos mej. Blomman heter corolia. Kolla denna blogg. Där info om den.http://medfingrarnaijorden.blogspot.fi/2011/10/sicksack-trend.html.
Kram Erica

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Vad fina bilder!
Det skulle kännas härligt med en tripp till värmen.
Min man har byggt upp tegelruinen som hör till våra odlingsbäddar. Du får klicka vidare på hö sida på bloggen där det står odlingsbäddar om du vill se mer.
Kram Anette

Jaana sa...

Åh, va härligt det ser ut att vara i Nerja. Fina bilder!

Kram!

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Hej !

Så härligt det ser ut..oerhört vackert !! Din dörr i förra inlägget har du ju lyckats väldigt bra med !!
Va skoj att du tittade in hos mej och tack för din fina kommentar..du är så välkommen åter.

Kram Anette

Olga A sa...

GUD JA!!! Vi varit i Andalusien, Spanien i somras och besökte en av många White Village.. Jag blev såld direkt!! Så fina de är!! Och brukar finnas fina små restauranger där med god mat till bra priser :P

Ha så bra!

kram/Olg@