m

fredag 29 juni 2012

Efter en tids letande så har jag hittat en byrå som ska fyllas med ligger-överallt-saker. Dock har den inte en så vacker blå färg (enligt den kommande ägaren) så nu ska jag fixa till den med en annan nyans. Hittade även en pinnstol som ska få sig en duvning. Och så står det ett nattduksbord i ett av sovrummen som ska åka med i samma veva. Ni ser att det står lite göra ute i boden. Men jag tycker ju att det är sååååå himla kul!! att greja med detta. I väntan på att möblerna ska bli klara ett efter ett, och ska visas här för er, så har jag Fuskat!! Trots att dom är photoshoppad så har jag "lånat" några snygga bilder. 










torsdag 28 juni 2012

Ojojoj!!! Hittat ännu en spännande sida. En där alla intressanta bloggar är samlade. Ni hittar den under Sidor jag gillar.



onsdag 27 juni 2012

Den här kvinnan har verkligen saknat sitt barn


Alla blommor i och runt trädgården har nu slagit ut. Det är inte varje sommar som allt står i blom samtidigt. Och helst inte efter midsommar!! Men OJ vad gott det luktar överallt ;)  Har fotat ett fåtal. Plus lilla Plutten som får ligga högst upp i raden







ps// länkar under sidor jag gillar en ny rolig sida jag hittat; Pinterest (för er som är lika tröga som jag = klicka på Everything överst på sidan så kommer alla kategorier).

söndag 24 juni 2012

Säger åter igen MEEN vad glad jag blir av alla som är in även att jag inte lägger in nå´t!! Jag ska vara ärlig; för att det inte blir många inlägg är pga jag är ute. Ute och bara sitter och tar in allt, pylar i trädgården, växthuset, altanen... tänker ibland att jag skulle varit in och suttit vid datorn, men tänker sedan att jag VILL INTE!!! Inte nu när det är varmt *host*, ljust, barfotabacke, blomdoft, regndroppar i pannan, fågelkvitter... ja, herregud vad saker jag kan räkna upp. Det heter väl Sommar kan jag tänka. Och då som sagt så vill jag inte sitta inne framför datorn. Men jag samlar på mig bilder lite eftersom och lägger in dom här när jag äntligen sätter mig här.
   Vi hade ju student här för någon vecka sedan :) Mathias får posa tillsammans med den trerätters middag som det bjöds på. Mathias stod för förrätten Laxtoast, jag stod för varmrätten Filégryta och Therese stod för efterrätten Färskpäron med cappuchinogrädde och choklad.




Gjort två collage med promenadbilder. Guldhjärtat Brumse får också plats





tisdag 19 juni 2012

Nu är rättegången inne på sista veckan. Och rätten vet fortfarande inte om han ska dömas till psykvård eller fängelse.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/terrordadetinorge/breivikrattegang/article15000023.ab

söndag 17 juni 2012


MEEEN vad glad jag blir att ni är så pass många som kikar in på min blogg TROTS att jag inte lägger in något varje dag. Nu på sista tiden har det blivit onormalt få händelser... Förmodligen för att det har varit förberedelser inför student och skolavslutning. Bilder kommer snart. Och ni ska inte ge upp för rätt vad det är så syns det något igen.

söndag 10 juni 2012

Har lite bilder att fördriva dötiden med nu när Regnet det bara öser ner igen. Suck! 
Först växtlighet från trädgården....





.

...och sedan promenadbilder.








.

torsdag 7 juni 2012

Det börjar dra ihop sig för student!! Kostymen är inhandlad. Studentmössa och plakat är fixat. Bjudningsalternativ är nedskrivna. Present är checkat. Inte mycket kvar att stå i. 




.

tisdag 5 juni 2012

Luktärtens tunna stjälkar har börjat tagit sig. Förhoppningsvis växer dom upp och slingrar sig runt "indiantältet" som jag gjort bara för dom



.

måndag 4 juni 2012

Trotsade vädret och tog på oss regnkläder. Kropp och själ ropade efter sin dagliga "medicin". Dom små sommarblommorna som börjar komma upp stod där och ville bli fotade...




lördag 2 juni 2012

Regnet det bara öser ner... var det inte en sång som gick så? Jo, det var Siwan Malmqvist som sjöng den svenska versionen som Burt Bacharach skrev på engelska. I dag passar det att sitta här vid datorn medan kaffet dricks upp.  I går kväll gick familjens pappa och dotter på bio. Prometheus med "våran" Noomi Rapace. Den visades i 3D och verkade väldigt bra.  





.

fredag 1 juni 2012

Ojojoj så grymt snyggt, mysigt, vackert, härligt.... Kolla alla detaljer!!! Jag blir alldeles lyrisk :)))








.


Kanske inte en positiv läsning en Fredag. Men ämnet är väl aktuellt nu när det närmar sig tider som involverar skolan, avslutningar och studenter. Inlägget är väl egentligen inte någon chockerande nyhet...    
   Skolinspektionens årsrapport, som lämnas till regeringen idag, ger en mörk bild av hur det ser ut i landets skolor jämfört med hur det borde vara. Var tionde elev är ibland rädd för att gå till skolan, över tusen elever går ut nian utan ett enda godkänt betyg, många åtgärdsprogram lägger ansvaret på eleverna... Detta är bara några av bristerna. Läs mer på http://www.skolinspektionen.se/arsrapport-2011


.