m

torsdag 25 april 2013

God kväll. Jag har suttit och funderat över en sak. Det här med kommentarer i bloggar. Ska man kommentera var och varannan blogg varje gång hon/han uppdaterar? Är man en "dålig" bloggare om man inte kommenterar alls? Får man själv många kommentarer på sin blogg om man kommenterar andra? Hur kommer det sig att dom "stora" bloggarna får så många kommentarer även om dom kanske inte kommenterar själva?
   Jaja, många frågor blev det som snurrade i min hjärncell. Men jag kom fram till att; jag bloggar för att jag tycker det är rätt skoj. Och jag skulle gärna vilja skriva några rara ord hos precis alla fina bloggare, men det är ju ganska omöjligt. Då skulle jag inte få göra annat under dygnets 24 timmar :)
   Ni som kikar in här hos mig (behöver inte känna ett måste att kommentera ;) får denna sena kväll se min lilla väna madonna. Och krokusarna som jag tjuvfotade ;) hos grannen  häromdagen.

10 kommentarer:

Petra Eriksson sa...

Hej Vännen!
Ja du detta med kommentarer är svårt tycker jag! Jag beslutade för längesedan att inte längre kommentera hos andra för det tog tyvärr för mkt av min tid. Så nu är jag runt och tittar bland allas bloggar ungefär som förr, kanske lite mer sällan. Men jag lämnar ingen kommentar, ibland kan jag göra det men det är mer undantag än regel... Jag vet att många kan tycka att det är taskigt eller liknande men som sagt, jag måste ju hinna med i mitt liv också. För mig minskade det med kommentarer någon månad efter att jag tagit det beslutet, men jag skrev också ett inlägg om det. Nu känner jag mest att om det är någon som tar illa upp så får det ligga hos denne. Tack du rara för din fina kommentar hos mig, den behövdes och den värmde! HA nu en mysig helg! KRAM

vitadrömmarobusigabarn sa...

Hej fina du!
Så bra att du skriver om det
Försöker att hinna med och kommentera men ibland räcker inte tiden till.
Ha en underbart fin fredag
och Trevlig helg
Kramar Tina!

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Så fina krokusar.
Så här tänker jag:
Först och främst svarar jag alla som har skrivet till mig och det brukar jag göra när jag har gjort ett nytt inlägg.
Kram Anette

Stationen1887-Angelica sa...

Jag gör lite som jag känner jag! Vill jag kommentera då gör jag det, ibland vill jag men orkar inte eller hinner inte. Men inte ska det bli ett måste. Då blir inte bloggandet roligt till slut och vi gör ju det som sagt för att det är roligt.
Visst får man mer kommentarer ju mer kan skriver hos andra, just för att fler hittar in till en, men jag skriver till personen med bloggen, inte för att synas hos andra. KRAM!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Lurig fråga, men såklart man inte hinner skriva kommentar till alla bloggar. Men däremot att svara alla tycker jag är bra, jag svarar alla som skriver hos mig utom ev elaka.
Ha en fin helg
Kramar
AnnaMaria

Jaana sa...

Hej Mia!

Ja, det var en bra fråga!
Jag brukar för det mesta svara på kommentarerna jag får i min blogg...för att visa att jag uppskattar dom och att jag har läst dom.
Sen är jag väl lite dålig på att kommentera i andras bloggar....det är lite si och så. Men jag försöker lämna någon kommentar då och då....på de bloggar jag följer....just för att visa att jag läser deras blogg.

Kram!

Snäckskalsdalen. sa...

Intressanta funderingar. Jag tycker det är jätteroligt att få kommentarer, men jag tycker också att det är väldigt roligt att kommentera! Jag tycker det, men ibland krockar det med tiden.

Jag började blogga för att jag kanat in hos några bloggare och blev så förtjust och så vart jag uppmuntrad att börja och då var min tanke att det är min dagbok. Ingen djuplodande sak utan mer en dokumentation över vad som händer och så vart jag inne i det.

Och under tiden har det ju blivit så att många blivit ens vänner ute i etermedia och då är det extra roligt att följa göranden och havanden.

Det här var ju inget svar bara svammel!!!

Kramar Agneta

Lilla Torpet sa...

Hej!!
Jag har funderat på det med faktiskt. Ibland kommenterar jag om det är någon fin bild eller något intressant jag läst men ofta så hinner/orkar jag inte kommentera och som du säger, det skulle ta alldeles för lång tid om man skulle kommentera alla fina bloggar man läser!! =) Kommentera bara när du känner för det!

Jag har för övrigt bytt namn på min blogg, heter nu lilladromtorpet.blogspot.com :)
Kramar

Chokladvillan 1910 sa...

Nä, det är ett gissel det där. Nu när tiden är lite knapp för mig blir det omöjligt att kommentera hos alla så fort det kommer ett nytt inlägg. Jag tror alla är införstådda med det eller ? Men visst blir det fler kommentarer om man kommenterar, det tror jag. Fast de stora behöver ju inte det & jag förstår verkligen att det är ju stört omöjligt med sån väl besökt sida. Lagom är bäst ! ;) Detär ju kul att blogga & det skulle bli tråkigt om det blev ett måste.
Må så gott !
Kram Anki

Hem och Lycka sa...

Det där är jättesvårt och på ett sätt blir det fel hur man än gör. Jag tycker det är svårt att hinna med helt enkelt med jobb, hem, jobb igen, husköp, renoveringsplaner och så försöka hinna med lite annat. Men jag gör en rajd då och då för att visa min uppskattning men också för att jag vill "träffa" mina bloggläsare och se vilka de är.

Kram Mia