m

söndag 9 juni 2013

Häromdagen var jag på ett loppis här i byn. Och jag gjorde en affär med två små killar. En affär som visade sig vara en av dom bästa jag gjort på evigheter. Gud så jag älskar mitt fynd! Jag funderade starkt på att  sova med den i natt. Varje gång jag går förbi den så stryker jag handen över den fina bilden. Det är bara en burk. Men burken med stort B!!
   I dag drog det in ett värsta oväder över oss. Svarta moln med åska och hagel. När det värsta dragit förbi kom vi på att ta fram kameran. Bättre sent än aldrig :)3 kommentarer:

OlgaA sa...

Hej fina du!!
Förstår din förtjusning!!! Burken är kanon fin!
Oväder varit här med... Mig påverkar det inte mycket, liger i feber..
Ha en fin fin vecka!
Kram/Olg@

Jaana sa...

Hej Mia!

Jag förstår att du tycker om ditt loppisfynd. Burken är ju jättefin!

Vi har också haft åska idag och spöregn. Haglet klarade vi oss ifrån.

Kram!

Maria sa...

Gud vilken fin burk. Ska du ha den till något speciellt eller ska den stå och "bara" se vacker ut? =) Loppis brukar inte vara något för mig då jag mer gillar ny stil. Men ibland funderar jag på att börja gå ändå. Det är ju billigt och vissa saker kan man ju alltid måla och greja med och sånt tycker jag är roligt =) Väört ett försök i alla fall för å se om jag också hittar några hjärtefynd =)

Sv. Kreatin hjälper liksom till att bygga muskelmassa., Den gör att man orkar ta i det illa extra på träningspasset =) Man ska börja med att ta 4 gånger om dagen i 5 dagar och efter det 1 gång om dagen.
Om du tränar också så så kan jag verkligen rekommendera det. Jag har inte mått så bra nu i några dagar men när jag mår bra igen så ska jag ta tag i det igen =)
Ha en bra måndag!
Kram