m

fredag 6 december 2013

 Jag måste visa min förskottsjulklapp. Och förskottsfödelsedagspresent. Häromdagen då jag gick runt i en butik stod han där, lite högt upp på en trälåda, med en mjuk och len rödaktig färg. Han drog in hakan och sträckte på halsen. Det var nästan att jag såg att han svingade svansen fram och tillbaka.....bara för mig. Hans försök att fånga mig lyckades. Från och med nu är han min bästa advent/julpynt. På bästa platsen i vardagsrummet står han, på spiselkransen.
   Jag har ju inte visat er min adventsljusstake. Alla ni andra har ju gjort det. Olika men lika fina :)  Jag köpte en halmkrans och jättefina ljushållare. Jag bad moder natur om lov under promenaden och plockade mossa. Röda band fanns det hemma. Jag hade tankar om att det skulle bli lite struligt att fixa, men det gick hur bra som helst!

7 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Din röda häst är jättefin, han kommer glädja dig många jular. Och kransen blev superfin! Sån ska jag göra nästa år.
Kramar/AM

Snäckskalsdalen. sa...

En så fin pålle kan man bara inte negligera, en sån måste man ha om man går förbi, jag förstår dig precis. Vissa saker bara talar till en.

Kransen blev jättefin! Lämna den inte tänd utan uppsikt, jag har nog inget några fobier men just det där vet jag kan gå fortfort. Men det är ju så fint! Naturmaterial! Underbart.

Agneta kram

Anonym sa...

Tjusigt
Önskar dig en riktigt härlig andra adventskväll
AC

Annas röda stol sa...

Så fin!!! Kram Anna

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Julklapp i förskott...vilken bra idé... den ska jag oxå använda mej av !!!

Kraaaam

Linda sa...

Fin!

Förlåt mitt sena svar men boken på bilden är det min man som ska ta tag i. Det är en av Håkan Östlund, en riktigt bra författare om man gillar kriminalare. Själv läser jag Uppgörelsen av Buthler & Öhrlund men snart är den avklarad och då väntar Analfabeten som kunde räkna och den ser jag verkligen fram emot.

Kram Linda

idémakeriet sa...

Vilken otrolig fin trä häst, kan tänka mig att du föll för den.
Hoppas du har njutit av en härlig helg.
Här har vi nästan hela helgen bakat och gjord julgodis, mysigt som bara den.
Kram Gerda