m

onsdag 19 december 2012

Långt inlägg :)

Hoppla vad tiden går. Snart är det för sjutton jul! Här börjas det planeras vad som ska finnas på julbordet. Och vilket godis som ska göras. I år kommer fejkgranen in. Det är rätt stökigt att plumsa ut i skogen för att hitta en riktig gran nu.
   Härom dagen såg jag ett program på tv om en av sveriges tydligen största inredningsbloggerskor. Minns jag rätt så var det Underbara Klara. Jag har kikat in någon enstaka gång hos henne. Bloggen är hur fin och bra som  helst. Men ska jag vara brutalt ärlig så tyckte inte jag att den var så himla annorlunda mot för alla andra som försöker ta sig ut där i cyberspace. Så frågan är; Hur och vad är det som gör just hennes blogg förmer än andras.....? Ja, mot för min så förstår jag. Men det finns ju sååååå många fina och inspirerade bloggar där ute. Ja ja! Ni får fortsätta och kämpa och stå på er ;) Har ni någon förklaring/tanke om varför vissa bloggar blir större än andra?
   På promenaden igår fick mobilen duga som fotograf. Därför dom något oskarpa bilderna. Nere i byn står det ett gammalt torp. Kvar-Eriks. På somrarna har dom ett mysigt fik där och runt jul ser det ut så här. Helt fantastiskt mysigt! En liten dröm jag har är att fira jul i en fäbod eller torp eller något dylikt  Bara öppenspis och eller vedspis. Endast levande ljus, raggsockar och frostiga fönsterrutor. Ingen ström, tv, data, telefon, mobil. Och givetvis tillhörande utedass ;)  Åååhhh, så närande för själen. Eller hur?


3 kommentarer:

Enelid vitt och lantligt! sa...

Mysiga bilder!
Ha en trevlig kväll.
Kram Carita

evalevabo sa...

Underbara julbilder. Som vackra julkort.
Tack för din hälsning hos mig
Kram
Eva

Tina sa...

Jag har inte varit inne på hennes blogg men sett henne i andra sammanhang. Jag har en egen favorit och det är Hildas hem-Sofia, hon ger Klara en tuff match!!

kram